banner359

TIR devrildi, yükler yola saçıldı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kontrolden çıkan bir TIR devrildi.Kaza bu sabah Bursa-Yalova yolunun Gedelek kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bursa istikametinden Yalova istikametine giden Fatih Üstün idaresindeki TIR, henüz belirlenemeyen...

30 Mart 2017 Perşembe 11:24
TIR devrildi, yükler yola saçıldı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kontrolden çıkan bir TIR devrildi.

Kaza bu sabah Bursa-Yalova yolunun Gedelek kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bursa istikametinden Yalova istikametine giden Fatih Üstün idaresindeki TIR, henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıktı. Yoldan savrulan tır yan yatarak sürüklendi. Devrilen TIR’ın parçalanan kasasında bulunan ürünler etrafa saçılırken, sürücü kazayı yara almadan atlattı. Devrilen TIR’ın kaldırılması ve çevreye saçılan ürünlerin temizliği sırasında kara yolunda trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<