TIR garajı cinayetinde 1 tahliye

Bursa’da geçen yıl 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı TIR garajı olayıyla ilgili 1 kişi tahliye edildi.Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar S. ve E.Y. kardeşler ile tutuksuz yargılanan şahıslar, yakınları...

14 Kasım 2016 Pazartesi 14:48
TIR garajı cinayetinde 1 tahliye
Bursa’da geçen yıl 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı TIR garajı olayıyla ilgili 1 kişi tahliye edildi.
Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar S. ve E.Y. kardeşler ile tutuksuz yargılanan şahıslar, yakınları ve avukatlar katıldı. İbrahim Yaman’ı tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen S.Y. ilk duruşmadaki savunmasını tekrarladı. S.Y., kavga sırasında karşı tarafı uzaklaştırmak için maktulün ayaklarına doğru ateş ettiğini belirterek, öldürme kastının olmadığını söyledi.
Diğer tutuklu sanık E.Y. ise kendisinin öldürme kastıyla ateş etmediğini, bu yüzden de kardeşi M.Y.’nin karakolda suçu üstlenmesini engellediğini dile getirdi.
Mahkeme heyeti kısa bir aranın ardından sanık E.Y.’nin tahliyesine karar vererek, eksiklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<