banner359

Topun Peşinden Koştu, Ölümden Döndü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ailesi ile birlikte Oylat’a pikniğe giden yaşlı adam, torunlarının attığı topun peşinden koşarken, istinat duvarından düşerek yaralandı.Edinilen bilgiye göre, güzel bir hafta sonu geçirmek için ailesi ile...

18 Nisan 2016 Pazartesi 10:40
Topun Peşinden Koştu, Ölümden Döndü
Bursa’nın İnegöl ilçesinde ailesi ile birlikte Oylat’a pikniğe giden yaşlı adam, torunlarının attığı topun peşinden koşarken, istinat duvarından düşerek yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, güzel bir hafta sonu geçirmek için ailesi ile birlikte Oylat Mesire Alanı’na piknik yapmaya giden 64 yaşındaki İsmail Özgür, torunları ile birlikte top oynamaya başladı. Torununun attığı top yamaçtan bayır aşağı yuvarlanmaya başladı. Topun peşinden koşan Özgür, dengesini kaybederek dik yamaçtan düştü.
İSTİNAT DUVARINDAN DÜŞTÜ
Yamaçtan yuvalanan yaşlı adam, yamacın sonundaki istinat duvarının üzerinden İnegöl-Oylat yoluna düştü. Yaşlı adam, yaklaşık 4 metre yükseklikten kontrolsüz şekilde düşünce yaralandı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Özgür, 112 ekibi tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<