Tosta Dönen Araçtan Sağ çıktı

TEM Otoyolu’nun Sakarya Arifiye mevkiinde, kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan meyve yüklü TIR yanından geçmekte olan otomobilin üzerine devrildi. TIR’ın altında adeta preslenen otomobilin içerisinden çıkarılan sürücü ise şans eseri...

29 Aralık 2014 Pazartesi 17:41
Tosta Dönen Araçtan Sağ çıktı
TEM Otoyolu’nun Sakarya Arifiye mevkiinde, kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan meyve yüklü TIR yanından geçmekte olan otomobilin üzerine devrildi. TIR’ın altında adeta preslenen otomobilin içerisinden çıkarılan sürücü ise şans eseri yaralı kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan ve M.K. yönetimindeki 31 V 3591 plakalı TIR, yoğun yağışın da etkisiyle kontrolden çıktı. Önce orta refüjde bulunan bariyerlere çarpan TIR, daha sonra yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarparak yanından geçmekte olan Hakan Okur yönetimindeki 34 T 6239 plakalı aracın üzerine devrildi. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmazken, yaralılar H.O. ve TIR’ın soförü M.K ile yanında bulunan bir kişi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyota İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazadan dolayı yaklaşık 3 saat trafiğe kapalı kalan TEM Otoyolu, Karayolları ekiplerinin çalışmaları ve kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<