Türk bayraklı intihar girişimi

Antalya’da çalıştığı eski iş yeri sahibi tarafından cep telefonu geri alınan genç, başına bağladığı Türk bayrağı ile 6 katlı binanın penceresinde intihar girişiminde bulundu. Olay, saat 13.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Balbey Mahallesi...

24 Haziran 2015 Çarşamba 15:54
Türk bayraklı intihar girişimi
Antalya’da çalıştığı eski iş yeri sahibi tarafından cep telefonu geri alınan genç, başına bağladığı Türk bayrağı ile 6 katlı binanın penceresinde intihar girişiminde bulundu.
Olay, saat 13.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Balbey Mahallesi Kazım Özalp Caddesi Havuzlu Meydan karşısındaki 6 katlı bir iş merkezinde meydana geldi. Kentin en işlek caddelerinden birindeki iş merkezinin 6’ncı kat penceresinden, başına bağladığı Türk bayrağı ile ayaklarını sarkıtan 26 yaşındaki Mahsun T.’yi görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ise şahsın atlama ihtimaline karşı branda açtı. Polis ekipleri bina içine girerek şahsı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat polislerle konuşan Mahsun D. sonunda ikna olarak pencereden içeri girdi. Polislerin kolunda, kafasını tamamen Türk bayrağı ile kapatan Mahsun T, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Mahsun T.’nin çalıştığı iş yerinden kendisine verilen cep telefonunun geri alınması ve işine son verilmesi nedeniyle intihar girişimde bulunduğu öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<