banner359

Türk Işi Belgesel

Bartınlı bir işçi, Uganda’da güreşe tutuşan iki ceylanın liderlik kavgasını cep telefonu ile görüntüledi. Uganda’da yol yapımında çalışan Bartınlı işçi Nazım Taşçı, sürüden ayrılan iki erkek ceylanın liderlik kavgasını...

29 Kasım 2014 Cumartesi 16:41
Türk Işi Belgesel
Bartınlı bir işçi, Uganda’da güreşe tutuşan iki ceylanın liderlik kavgasını cep telefonu ile görüntüledi.
Uganda’da yol yapımında çalışan Bartınlı işçi Nazım Taşçı, sürüden ayrılan iki erkek ceylanın liderlik kavgasını cep telefonu ile görüntüledi. Kıyasıya kavgaya tutuşan iki ceylanın ilk başta kendisini fark etmediklerini belirten Taşçı, “Daha sonra beni fark ettiler ve kavgayı bırakıp bana baktılar. Bende onlara devam devam dediğimde kavgalarına kaldıkları yerden devam ettiler. Ceylanlar burada sürüler halinde geziyor. Bunlarda sürüden ayrılıp liderlik kavgasına tutuştular” dedi.
18 aydır Uganda’da çalıştığını belirten Taşçı, çektiği görüntüyü sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Görüntülerde ceylanların kavgası sırasında arka taraftaki yaban domuzları dikkat çekiyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<