banner359

Turşu bidonuyla uyuşturucu servisi

Bursa’da Bindiği Takside Trafikteki Yunus Ekiplerini Fark Edince Tedirgin Olan Şahis, Yunusların Dikkatinden Kaçmadı. Taksiyi Durdurup Şahsin Üzerini Ve Aracı Arayan Yunuslar, Şahsin Turşu Bidonuyla Satmak Üzere Yanına Aldığı Uyuşturucu Madde Yakaladı.

26 Eylül 2019 Perşembe 11:10
Turşu bidonuyla uyuşturucu servisi

Bursa’da bindiği takside polisleri fark edince tedirgin olan şahıs, motorize yunusların dikkatinden kaçmadı. Taksiyi durduran yunuslar, şahsın turşu bidonuyla satmak üzere yanına aldığı uyuşturucuları ele geçirdi.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Yunus Timleri Büro Amirliği ekipleri, Osmangazi’ye bağlı Çırpan Mahallesi’nde seyir halinde iken bir taksinin içindeki yolcunun şüpheli hareketler sergilediğini fark etti. Şüphe üzerine taksiyi durduran yunus ekipleri, yolcu S.Y’yi aşağı indirdi. S.Y’nin üzerini ve bindiği taksiyi aradı. Aramalarda S.Y’nin taksiyle taşıdığı bir turşu bidonunun içerisinde uyuşturucu madde bulundu.

S.Y’yi ve uyuşturucu dolu turşu bidonunu emniyete götüren ekipler, bidonun içinde 500 gram esrar olduğunu tespit etti. Şüpheli S.Y, Motosikletli Yunus Timleri Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından polis merkezine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<