banner359

Uludağ Yolu kapandı...Tatilcilerin imdadına jandarma ekipleri yetişti

Kar kalınlığının 2 metre 20 santimetreye ulaştığı Uludağ’a yılbaşı tatili için araçlarıyla çıkmak isteyenler tipi ve buzlanma sebebiyle zor anlar yaşıyorlar. Karayolları ekipleri yol açma çalışmasına yetişmekte güçlük çekerken,...

30 Aralık 2016 Cuma 11:54
Uludağ Yolu kapandı...Tatilcilerin imdadına jandarma ekipleri yetişti

Kar kalınlığının 2 metre 20 santimetreye ulaştığı Uludağ’a yılbaşı tatili için araçlarıyla çıkmak isteyenler tipi ve buzlanma sebebiyle zor anlar yaşıyorlar. Karayolları ekipleri yol açma çalışmasına yetişmekte güçlük çekerken, lüks araçlarıyla yolda kalan tatilcilerin imdadına Jandarma ekipleri yetişti.

Uludağ yolu yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle zaman zaman kapanıyor. Karayolları ekipleri ise hummalı bir çalışma yürütüyor. Ancak ekipler tabiat şartları ile mücadele edemeyince tatilciler mahsur kaldılar. Milli Park yakınlarında araçlar buzlanma ve yoğun tipi sebebiyle mahsur kaldılar. Kar motoruyla bölgeye ulaşan jandarma timleri vatandaşlara yardım eli uzattı. Kara saplanan araçlar jandarma ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

Yetkililer, Uludağ’a çıkmak isteyenlerin mutlaka zincir takmasını ve Uludağ’a çıkmak isteyenlerin teleferiği tercih etmesini istediler. Teleferik ise yüzde yüze yakın doluluk oranına yaklaşan Oteller Bölgesi’ne kadar sürekli yolcu taşıdı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<