banner359

Ümraniye’de Kumarhane Baskını

Ümraniye’de ruhsatsız faaliyet gösteren bir işyerine baskın düzenleyen polis, çeşitli kumar malzemesi ele geçirdi. Edinilen bilgilere göre Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, ruhsatsız işletilen bir işyerine baskın...

31 Aralık 2014 Çarşamba 15:50
Ümraniye’de Kumarhane Baskını
Ümraniye’de ruhsatsız faaliyet gösteren bir işyerine baskın düzenleyen polis, çeşitli kumar malzemesi ele geçirdi.
Edinilen bilgilere göre Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, ruhsatsız işletilen bir işyerine baskın düzenledi. Polis, baskında 1 adet rulet makinesi, 4 deste oyun kağıdı, 500 adet kumar oyun pulu, 1 adet pos cihazı, cihaz içerisinde takılı halde bulunan sim kart ve 1 adet kredi kartı slipi ele geçirdi.
Baskında, kumar oynayan 18 kişiye idari işlem, kumar oynanması için yer ve imkan sağlayan 2 şüpheliye ise adli işlem yapıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<