banner359

’’usulsüz Taltif’’te Tutuklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ’usulsüz taltif’ iddiaları ile ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen 3 polisin tutuklanmasına karar verildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

24 Eylül 2014 Çarşamba 22:45
’’usulsüz Taltif’’te Tutuklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ’usulsüz taltif’ iddiaları ile ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen 3 polisin tutuklanmasına karar verildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ’usulsüz taltif’ iddiaları ile ilgili gözaltına alınan 14 polis, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı Alper Türközmen, zanlı polislerden E.K, İ.Ç ve M.H’yi tutuklama, 11’ini ise haklarında adli kontrol uygulanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk etti. Zanlılar, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimi Deniz Gül tarafından sorgulandı. Sorgulama sonucu Hakim Gül, zanlılardan E.K, İ.Ç ve M.H.’nin tutuklanmasına karar verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<