banner359

Üzerine benzin dökülerek yakıldı

Mersin’in Tarsus İlçesinde, ablası Elif K. tarafından iddiaya göre sevdiği erkekle kaçtığı gerekçesiyle üzerine benzin dökülüp ateşe verilen Ayşe Ersöz (18) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiOlay, ilçenin Sıraköy mahallesinde...

15 Mart 2015 Pazar 09:53 2015-03-15 10:28:37
Üzerine benzin dökülerek yakıldı

Mersin’in Tarsus İlçesinde, ablası Elif K. tarafından iddiaya göre sevdiği erkekle kaçtığı gerekçesiyle üzerine benzin dökülüp ateşe verilen Ayşe Ersöz (18) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Olay, ilçenin Sıraköy mahallesinde bir evde meydana geldi. Ayşe Ersöz, yaklaşık iki hafta önce sevgilisi 24 yaşındaki Mehmet Ö. ile evlenmek için evden kaçtı. Bir taş ocağında işçi olarak çalışan Mehmet Ö. ile Ayşe Ersöz, Tarsus Belediyesi Nikah Dairesi’ne başvurup nikah günü aldı. 8 Mart’ta aynı mahallede oturan genç kızın ablası iki çocuk annesi Elif K (27) da kardeşini ailesiyle barıştırma bahanesiyle evine çağırdı. Ayşe Ersöz de Mehmet Ö’ın babası Tuncay ve annesi Hatice Ö. ile ablasının evine gitti.

ÜZERİNE BENZİN DÖKTÜ
Elif Keser, kız kardeşi Ayşe Ersöz’ü yatak odasına götürdükten sonra buraya sakladığı 2.5 litrelik bidondaki benzini üzerine dökerek çakmağı yaktı. Ağır yaralanan Ayşe Ersöz ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne, kendisi de yaralanan abla Elif Keser de Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından abla Elif Keser Adana’da özel bir hastaneye, Ayşe Ersöz de İzmir’e sevk edildi.
İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi’nde tedaviye alınan ancak vücudunun yüzde 78’inde ağır yanık oluşması nedeniyle vücudunda ciddi su kaybı oluşan Ayşe Ersöz, 7 gün sonra hayatını kaybetti.
Abla Elif Keser’in de yoğum bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.03.2015 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<