banner359

Vatandaşlar seferber oldu ama...

Cizre ilçesinde serinlemek için Dicle Nehri’ne giren 15 yaşındaki çocuk boğuldu. Edinilen bilgilere göre, iki kardeşi ve arkadaşları ile birlikte Dicle Mahallesi’nin yanından geçen Dicle Nehri kenarına gelen ve serinlemek için arkadaşları...

30 Haziran 2015 Salı 19:52
Vatandaşlar seferber oldu ama...
Cizre ilçesinde serinlemek için Dicle Nehri’ne giren 15 yaşındaki çocuk boğuldu.
Edinilen bilgilere göre, iki kardeşi ve arkadaşları ile birlikte Dicle Mahallesi’nin yanından geçen Dicle Nehri kenarına gelen ve serinlemek için arkadaşları ile nehre giren 15 yaşındaki Salih Çoban, suda çırpınmaya başladı. Çoban, nehir kıyısında oturan iki kardeşinin gözleri önünde aniden suda kayboldu. Salih Çoban’ın suda kaybolduğunu gören arkadaşları çevredeki vatandaşlara, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Nehir kıyısına gelen vatandaşlar suda kaybolan genci kurtarmak için seferber oldu.

SUDA KAYBOLAN GENCİ VATANDAŞLAR ÇIKARDI
Şişme lastiklerle ve kendi imkanları ile nehirde kayıp genci arama çalışmaları başlatan vatandaşlar, yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın sonucunda 15 yaşındaki genci sudan çıkarmayı başardı. Vatandaşlar ve sağlık ekipleri Çoban’ı hastaneye yetiştirmek için zamanla yarıştı.
Ambulansla Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Salih Çoban, doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çoban’ın ölüm haberini duyan ailesi ve yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<