banner359

Yalnız Yaşayan Kadın Ölü Bulundu...(düzeltme-tekrar)

Bursa’da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından ölümü şüpheli bulunan 43 yaşındaki kadın gözyaşları arasında toprağa verildi.Edinilen bilgiye göre, Kükürtlü Mahallesi Kükürtlü Caddesi’nde...

03 Aralık 2015 Perşembe 15:43
Yalnız Yaşayan Kadın Ölü Bulundu...(düzeltme-tekrar)
Bursa’da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından ölümü şüpheli bulunan 43 yaşındaki kadın gözyaşları arasında toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, Kükürtlü Mahallesi Kükürtlü Caddesi’nde yalnız yaşayan Ayşegül Abık, kalp kirizi sonucu hayatını kaybetti. Yarın doğum gününü kutlamaya hazırlanan Ayşegül Abık’ın cansız bedeni, eve gelen kardeşi İ.T. tarafından bulundu. Cumhuriyet Savcılığı ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlattı.
Bursalı bir tekstil firmasının Mısır’da fabrikasında çift yabancı dil bildiği için bir süre çalışan ancak daha sonra geri dönen Abık’ın cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarınca alındı. Hürriyet Camisi’nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Abık’ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
Genç kadının yarın doğum gününü kutlamaya hazırlandığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<