banner359

’yan Baktın’ Kavgası: 10 Yaralı

Şanlıurfa’da yan bakma nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 10 kişi yaralandı. İddiaya göre, Şanlıurfa’nın Süleymaniye mahallesinde oturan ve aralarında husumet bulunan Toprak ve Bulut ailesinin fertleri Ö. F. T. İle M. S.B. sokakta karşılaştı....

10 Eylül 2014 Çarşamba 13:01
’yan Baktın’ Kavgası: 10 Yaralı
Şanlıurfa’da yan bakma nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 10 kişi yaralandı.
İddiaya göre, Şanlıurfa’nın Süleymaniye mahallesinde oturan ve aralarında husumet bulunan Toprak ve Bulut ailesinin fertleri Ö. F. T. İle M. S.B. sokakta karşılaştı. Bıçakla birbirlerini yaralayan Ö.F.T ve M.S.B,balıklıgöl Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye akın eden yaralıların yakınları bu kez taşlarla birbirlerine saldırdı. yaralılara hastanede yapılan müdahalenin ardından bıçaklı Yaralı Ö.F.T ve 3 yakını Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Her iki hastanede polis geniş güvenlik tedbirleri alırken, yaralı yakınları hastane görevlileri ve polisle tartıştı. Bıçakla yaralanan şahısların durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların ayakta tedavi edildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<