banner359

Yanına kalmadı !

Kayseri’de 2012 yılında kafasına sıkılan tek kurşun ile öldürüldükten sonra su kanalına atılan İbrahim Doğan’ın katil zanlısı 3 yıl sonra 6 ay süren teknik takip sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.Asayiş Şube Müdürlüğü’ne...

26 Haziran 2015 Cuma 18:06
Yanına kalmadı !
Kayseri’de 2012 yılında kafasına sıkılan tek kurşun ile öldürüldükten sonra su kanalına atılan İbrahim Doğan’ın katil zanlısı 3 yıl sonra 6 ay süren teknik takip sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından 8 Ekim 2012 yılında Oruç Reis Mahallesi’nde su kanalında bulunan 39 yaşındaki İbrahim Doğan kafasına sıkılan tek kurşun ile öldürülmüş olarak bulunmuştu.
3 yıldır sürdürülen çalışma sonrasında başlatılan teknik takip neticesinde 43 yaşındaki A.G., yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan zanlı A.G. yapılan soruşturma sonrasında çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8 Ekim 2012 tarihinde Kocasinan ilçesine bağlı Oruç Reis Mahallesi’nde oyun oynayan 3 küçük çocuk, su kanalında bir ceset bularak polis ekiplerine haber vermişti.

CİNAYET BÜRO EKİPLERİ FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLERİ AYDINLATIYOR
Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ilk olarak 9 yıl önce öldürüldükten sonra kuyuya atılan Huriye Arısoy cinayetini aydınlatmış ve katil zanlısı M.K. yapılan soruşturma sonrasında tutuklanmıştı.
9 yıllık cinayeti aydınlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, aradan geçen yıllara rağmen faili meçhul cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<