banner359

Yaşlı Adam Evinde Cansız Bulundu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşlı bir adam evinde ölü bulunurken, alzheimer hastası eşi ise battaniyeye sarılıp ekiplerin çalışmasını seyretti.Gölyaka Mahallesi’nde alzheimer hastası eşi ile birlikte yaşayan 78 yaşındaki Süleyman...

11 Aralık 2015 Cuma 13:45
Yaşlı Adam Evinde Cansız Bulundu
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşlı bir adam evinde ölü bulunurken, alzheimer hastası eşi ise battaniyeye sarılıp ekiplerin çalışmasını seyretti.
Gölyaka Mahallesi’nde alzheimer hastası eşi ile birlikte yaşayan 78 yaşındaki Süleyman Canıgüzel, kendilerini kontrol etmek için eve gelen oğlu tarafından cansız halde bulundu. Oğul Kadir Canıgüzel, eve geldiğinde babasını yerde yatarken bulunca hemen 112’yi aradı. Eve gelen sağlık ekibi baba Canıgüzel’in öldüğünü belirledi.
Kadir Canıgüzel’in Bursa’da yaşadığı ve gün aşırı Gölyaka’ya gelip anne babasını kontrol ettiği öğrenildi. Alzheimer hastası anne Ayşe Canıgüzel ise, ekiplerin incelemesi sırasında yaşananlardan habersiz şekilde battaniyeye sarılarak çalışmaları izledi.
Süleyman Canıgüzel, cuma namazından sonra Gölyaka Mahallesi’nde toprağa verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<