Yazıhane Hırsızı Kamerada

İstanbul Sultangazi’de bir otobüs firmasının yazıhanesine giren hırsız, çekmecedeki bin 500 TL nakit parayla kayıplara karıştı. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olay, Uğur Mumcu Mahallesi’nde faaliyet...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 09:37
Yazıhane Hırsızı Kamerada
İstanbul Sultangazi’de bir otobüs firmasının yazıhanesine giren hırsız, çekmecedeki bin 500 TL nakit parayla kayıplara karıştı. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Olay, Uğur Mumcu Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir otobüs firmasının acentesinde 25 Temmuz 2014’te meydana geldi. İddiaya göre, iş yeri personeli iftar yapmak üzere iş yerinden ayrıldı. Bu sırada iş yerine gelen şüpheli bir şahıs, iftar saatini fırsat bilip iş yerinin kilidini kırıp içeriye girdi. Önce çevreyi kolaçan eden şüpheli, kimsenin bulunmadığından iyice emin olduktan sonra çekmecelere yöneldi. Kilitli para çekmecesini elindeki tornavidayla açan şüpheli bir ara çevreden huylanınca iş yerinin kapısı önüne çıktı. Yeniden etrafını kollayan şüpheli, çevrede kimsenin olmadığından emin olduktan sonra yeniden iş yerine geri girdi. Açtığı çekmecelerdeki yaklaşık bin 500 TL’yi çalan şüpheli bu sırada iş yerine gelen bir yolcuyla karşılaştı. Yakalanmaktan son anda kurtulan şüpheli, yolcunun buradan ayrılmasından sonra iş yerinin kapısını ardına kadar açtıktan sonra kayıplara karıştı.

İFTARDAN DÖNEN PERSONEL, HIRSIZLIĞI FARK EDİNCE POLİSİ ARADI
İftar açtıktan sonra iş yerine gelen personel, kapının açık ve çekmecelerindeki paranın da yerinde olmadığını fark etti. Hırsızlığı fark eden personel durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını alarak inceleme altına aldı. Eşkali ve kimlik bilgileri tespit edilen şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.
İş yeri personelinden Tuğba Söylemez, "Benim çalışma arkadaşım buradaydı. İftara gittikten sonra hırsız içeri giriyor, kapıyı açıyor ve bu şekilde çıkıp gidiyor. Arkadaşım geldiğinde kapının açık olduğunu görünce edince polisi arıyor. Bin 500 TL civarında parayı çaldı. Polisler şuan arıyorlar. Şuan için çocuk ortalıkta yokmuş. Yakalanmasını bekliyoruz. Hırsız bu mahallede oturuyormuş ama henüz bulamadılar" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<