Yunan Kaptan Bodrum’da Tutuklandı

Yunanistan’ın Kos adasından Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen ve ülkesine göçmen kaçıran Yunan kaptan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yunanistan’ın Kos adasından Bodrum’a gelen H.T. isimli Yunan kaptan Pakistan, Afganistan ve Eritre...

27 Aralık 2014 Cumartesi 16:28
Yunan Kaptan Bodrum’da Tutuklandı
Yunanistan’ın Kos adasından Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen ve ülkesine göçmen kaçıran Yunan kaptan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yunanistan’ın Kos adasından Bodrum’a gelen H.T. isimli Yunan kaptan Pakistan, Afganistan ve Eritre uyruklu 5 kaçak göçmeni Yunan bayraklı fiber tekne ile kendi ülkesine kaçırırken, Türk sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Göçmenleri Bardakçı Koyu’ndan 5 metrelik teknesine alan kaptan, Bodrum açıklarında sahil güvenlik ekiplerince yakalandı. Sorguya alınan Yunan kaptan suçunu itiraf etmesi üzerine mahkemeye sevk edildi. Mahkemede, yaptığı insan kaçakçılığını anlatan H.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, 5 kaçak göçmen ise polis ekiplerine teslim edilerek sınır dışı edilmek üzere Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne gönderildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<