banner359

Yunanistan’a Gitmek İsteyen Suriyelileri Bursa’da Bıraktılar

İstanbul’dan kişi başı 2 bin Euro’ya iki otobüs kiralayan mülteciler, Bursa’da çevre yoluna indirilince yakalandı.Edinilen bilgiye göre, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 200 Suriyeli mülteci İstanbul’dan otobüslerle...

27 Ekim 2015 Salı 17:53
Yunanistan’a Gitmek İsteyen Suriyelileri Bursa’da Bıraktılar
İstanbul’dan kişi başı 2 bin Euro’ya iki otobüs kiralayan mülteciler, Bursa’da çevre yoluna indirilince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 200 Suriyeli mülteci İstanbul’dan otobüslerle Yunanistan’a gitmek için kişi başı 2 bin Euro karşılığında 4 otobüs kiraladı. İstanbul’dan hareket eden otobüslerden iki tanesi Bursa çevre yolu üzerindeki Çağlayan TIR Parkı’nda durdu. Burada yaklaşık 100 mülteciyi indiren 2 otobüs ardından yoluna devam etti. Durumu fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, parkta bir süre bekletilen mültecileri otobüslerle Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne götürdü.
Mültecilerin parkta çaresiz bekleyişi yürek burktu. Kadınlar ağlayan çocuklarını ayaklarında sallayarak avutmaya çalıştı. Polisin olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<