banner359

Yunus ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Bursa’da motosikletli yunus timleri, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Stadyum caddesinde gerçekleşti. Yunus ekipleri devriye görevi sırasında şüphelendikleri bir aracı...

13 Haziran 2017 Salı 10:15
Yunus ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Bursa’da motosikletli yunus timleri, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Stadyum caddesinde gerçekleşti. Yunus ekipleri devriye görevi sırasında şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta bulun A.N.(33), B.Ç.(31) ve B.Ç.’nin (40) kimlik kontrolü ve araçta arama yapıldı. Şahıslardan birinin daha önceden uyuşturucudan sabıkası olduğu tespit edilirken, yapılan üst ve araç aramasında özel poşetlerde vakumlanmış 136 gram esrar uyuşturucu maddesi ve 7 bin lira nakit ele geçirildi.

Şahısların kullandıkları aracı kiraladıkları tespit edilirken, zanlılar polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<