banner359

Zehir tacirine "Roket"li darbe

Bursa (iha) - Bursa İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Uyuşturucu Madde Arama Köpeği Roket'in De Katılımı Ile Gerçekleştirdikleri Operasyonda 242 Gram Kubar Esrar Maddesi Ele Geçirdi.

15 Aralık 2016 Perşembe 12:45
Zehir tacirine "Roket"li darbe
Bursa’da, jandarma ekiplerinin narkotik arama köpeği "Roket" ile bir eve yaptığı baskında, 242 gram esrar ele geçirildi.
Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Orhangazi’nın Narlıca Mahallesi’nde ikamet eden 53 yaşındaki Y. D’nin uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarını aldı. Ekipler, Y.D’yi bir müddet takip etti. Daha sonra Y.D.’nin ikametgâhına operasyon düzenlendi. Uyuşturucu arama köpeği Roket’in de katıldığı operasyonda, bahse konu evde 242 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.D, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<