banner359

Zekeriya Öz Hakkında Dava Açıldı

Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkında Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “Bolu Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Zekeriya Öz hakkında kendisine ait twitter...

27 Ekim 2014 Pazartesi 17:14
Zekeriya Öz Hakkında Dava Açıldı
Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkında Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “Bolu Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Zekeriya Öz hakkında kendisine ait twitter hesabından 17 Aralık soruşturmasını gerekçe göstererek dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ve tehditte bulunduğu iddiası ile ilgili olarak Düzce Cumhuriyet başsavcılığınca yürütülen soruşturma sonucunda Düzce Ağır Ceza Mahkemesinde isnat edilen hakaret ve tehdit suçlarından yargılanmak üzere kamu davası Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek imzası ile tanzim edilen iddianame çerçevesinde açılmıştır” denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<