Davutlar ve Güzelçamlı’daki hırsızlık olaylarının 3 şüphelisi tutuklandı

Kuşadası’na Bağlı Davutlar Ve Güzelçamlı’daki 3 Ayrı İşyerinden Gerçekleşen Hırsızlık Olayının Şüphelileri Polis Tarafından Yakalandı.

05 Eylül 2019 Perşembe 15:03
Davutlar ve Güzelçamlı’daki hırsızlık olaylarının 3 şüphelisi tutuklandı

Kuşadası’na bağlı Davutlar ve Güzelçamlı’daki 3 ayrı iş yerinden gerçekleşen hırsızlık olayının şüphelileri polis tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine konuldu.

banner380

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile Kuşadası Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa yaptığı çalışma sonucunda hırsızlık olaylarının meydana geldiği iş yerlerinde bulunan kamera kayıtları ve güzergahlar üzerinde bulunan tüm güvenlik kameraları tek tek incelendi. Yapılan araştırma sonucunda Davutlar’da bir, Güzelçamlı’da isi 2 işyerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin B.C., M.A. ve M.C. isimli üç kişi olduğu belirlendi. Polis ve jandarmanın yaptığı operasyon sonucu hırsızlık olaylarının şüphelisi üç kişi yakalanırken, araçta yapılan aramada da çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirildi. Sorgulamalarının ardından mahkemeye sevk edilen B.C., M.A. ve M.C. isimli 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<