banner359

Kuşadası’nda aranan zanlının üzerinden uyuşturucu çıktı

Kuşadası’nda Kesinleşmiş Hapis Cezası Olduğu İçin Polis Tarafından Yakalanan Bir Zanlının Üzerinden Uyuşturucu Madde Çikti.

04 Eylül 2019 Çarşamba 12:41
Kuşadası’nda aranan zanlının üzerinden uyuşturucu çıktı

Kuşadası’nda kesinleşmiş hapis cezası olduğu için polis tarafından yakalanan bir zanlının üzerinden uyuşturucu madde çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, akşam saat: 20:30 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Yapılan sorgulamada, durdurulan şüphelinin isminin K.Y. U. olduğu ve "Hırsızlık, Basit Yaralama, Uyusturucu Madde Ticareti Yapma “ suçlarından ve 8 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile 2500 TL para cezası bulunduğu belirlendi. Zanlının yapılan üst aramasında ise 5.85 gram esrar maddesi ile 1.25 gram kristal olarak tabir edilen matemfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, gerekli işlemler için Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<