Dicle Elektrik Batman’da aydınlatma hamlesi başlattı

Daha Aydınlık Bir Batman İçin Yatırımlarını Sürdüren Dicle Elektrik, Şimdi De 920 Bin Liralık Bir Yatırım İle Güney Çevre Yolu, Çamlibel Caddesi Ve Yeni Hal Yolunda Aydınlatma Şebekeleri Kurdu.

08 Eylül 2019 Pazar 13:39
Dicle Elektrik Batman’da aydınlatma hamlesi başlattı

Daha aydınlık bir Batman için yatırımlarını sürdüren Dicle Elektrik, şimdi de 920 bin liralık bir yatırım ile Güney Çevre yolu, Çamlıbel Caddesi ve Yeni Hal yolunda aydınlatma şebekeleri kurdu.

banner380

Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Yusuf Açar, kış mevsimi gelmeden yatırım planına aldıkları aydınlatma yatırımlarını tamamlamak istediklerini söyledi. Açar, "Kentimizdeki aydınlatma hizmetlerine önem veriyoruz. Kısa süre önce Çamlıbel Caddesi ile Yeni Hal yolunda başlattığımız toplam 1.8 kilometrelik aydınlatma şebekelerini tamamlayarak devreye aldık. Güney Çevre yolunun Kuyubaşı TOKİ kavşağından, Diyarbakır yoluna kadar olan 4.6 kilometrelik kısmında ise çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Burayı da kısa sürede tamamlayarak şebekeyi devreye alacağız" dedi.

Hedef aydınlık Batman

Daha aydınlık bir Batman için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını kaydeden Açar, "Batmanlı hemşerilerimize daha iyi hizmet vermek için 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Bahse konu 3 noktadaki çalışmalar sırasında 188 aydınlatma direği diktik. Yatırım maliyeti 920 bin lira. Mevcut aydınlatma çalışmalarımız devam ederken bir yandan da ekonomik ömrünü tamamlamış olan veya dış etkenlerle çalışmayan armatürleri değiştiriyoruz. Hedefimiz daha aydınlık bir Batman" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<