banner359

Bingöl Üniversitesi’ni 28 yabancı öğrenci tercih etti

Bingöl Üniversitesi’ni Bu Yıl 28 Yabancı Uyruklu Öğrenci Tercih Etti.

16 Eylül 2019 Pazartesi 17:31
Bingöl Üniversitesi’ni 28 yabancı öğrenci tercih etti

Bingöl Üniversitesi’ni bu yıl 28 yabancı uyruklu öğrenci tercih etti.

Bingöl Üniversitesi’nin Yüksek Öğretimde Uluslarlarasılaşma hedefleri doğrultusunda yurt dışından öğrenci çekmek için yaptığı çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Üniversiteye kayıt yaptıran Uluslararası Değişim öğrencilerini kente gelerek Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak’la görüştü.

Bingöl’e gelen ilk öğrenci kafilesini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak,"Öğrenci değişim programları kapsamında üniversitemize Malezya’dan 12, Pakistan’dan 6, Rusya’dan 8 ve Ukrayna’dan 2 öğrenci olmak üzere toplamda 28 öğrencimiz geldi. Ayrıca üniversitemize erasmus değişim programı kapsamında Polonya’dan 4 ve Rusya’dan 2, Mevlana programından da Azerbaycan’dan 4, Rusya’dan 3, Malezya’dan 6, Pakistan’dan 3, İran’dan 1, Irak’tan 1 ve Ukrayna’dan da 3 kişi olmak üzere toplam 21 öğretim üyesi de üniversitemizde ders vermek üzere Bingöl’e gelecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<