banner359

1922 Mudanya Mütarekespor Yeni Transferlerini…

Bu yıl ilk defa Süper Amatör Lig ’de mücadele edecek olan Mudanya Mütarekespor, kadrosuna kattığı yeni transferlerini basına tanıttı.Kuruluşundan yıldan bir yıl sonra, önce İkinci Amatör Küme, daha sonra Birinci Amatör Lig ’de şampiyon olarak Süper Amatör Lig ’e yükselen

13 Ağustos 2014 Çarşamba 18:04
1922 Mudanya Mütarekespor Yeni Transferlerini…

Bu yıl ilk defa Süper Amatör Lig ’de mücadele edecek olan Mudanya Mütarekespor, kadrosuna kattığı yeni transferlerini basına tanıttı.
Kuruluşundan yıldan bir yıl sonra, önce İkinci Amatör Küme, daha sonra Birinci Amatör Lig ’de şampiyon olarak Süper Amatör Lig ’e yükselen Mütarekespor, yeni transferlerini basına tanıttı. Mütarekespor ’un başarılı Başkanı Fatih Pulat, kulüp binasında yapılan imza ve tanıtım töreninde, sporcularına yeni sezonda da başarı dileklerinde bulundu. Sporun öncelikle centilmenlik içinde yapılması gerektiğini belirten Pulat, “Elimizden geldiği kadar iyi transferler yapmaya çalıştık. İlk defa oynayacağımız Süper Lig ’de başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
Takıma yeni katılan oyuncular ve geldikleri kulüpler şöyle: Barış Diker, Mehmet Kandil (Meskenspor), Gaffur Bulk, İbrahim Can (Zaferspor), Cihan Bitez (Bağlarbaşıspor), Tamer Saçan (İl Özel idarespor), Bülent Çetin (Kestelspor), Caner Sedef (Mudanyaspor), Turgay Suci ( İnegöl Kafkasspor).
Bu yıl Süper Amatör Lig ’de mücadele edecek Mütarekespor ’u Metin Işıldak ve Gökhan Dikmen ikilisi çalıştıracak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<