banner359

20 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü

04 Nisan 2017 Salı 12:13
20 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü

Bursa’da 20 yaşındaki bir genç, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Kuştepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Akçağlayan Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 20 yaşındaki Hamza Arslan, geçtiğimiz hafta gizlice otomobili aldığı için babası Resul Arslan (59) ile tartıştı. Bunun üzerine evi terk eden genç, teyzesi ve anneannesiyle birlikte yaşamaya başladı. Arslan dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle tartıştı. Göğsünden ve sırtından aldığı bıçak darbesi sonrası Devlet Hastanesine kaldırılan genç hayatını kaybetti.

Baba Resul Arslan’ın verdiği ifadede, “Otomobil yüzünden oğlumla tartıştık. O da bir haftadır teyzesi ve anneannesiyle kalıyordu. Oğlumu öldürenlerden şikayetçiyim” dedi.

Gencin cesedi cumhuriyet savcısının talimatıyla Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis, gencin katillerini bulmak için tahkikat başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<