300 Yıllık Çiftliğin 90 Yaşındaki Sahibi Vefat Etti

Bursa’nın tanınmış iş adamlarından, 300 yıllık Paşa Çiftliği’nin 90 yaşındaki sahibi Ali Muhittin Dinçsoy hayatını kaybetti.Bursa’nın en büyük çiftliklerinden Paşa Çiftliği’nin sahibi Ali Muhittin Dinçsoy vefat etti. Bir süredir...

18 Nisan 2016 Pazartesi 22:39
300 Yıllık Çiftliğin 90 Yaşındaki Sahibi Vefat Etti
Bursa’nın tanınmış iş adamlarından, 300 yıllık Paşa Çiftliği’nin 90 yaşındaki sahibi Ali Muhittin Dinçsoy hayatını kaybetti.
Bursa’nın en büyük çiftliklerinden Paşa Çiftliği’nin sahibi Ali Muhittin Dinçsoy vefat etti. Bir süredir çeşitli sağlık problemleri yaşayan 90 yaşındaki Dinçsoy, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dinçsoy’un cenazesi 19 Nisan Salı günü Ulucami’de kılınacak ikindi namazı sonrası Emirsultan Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedilecek.
28 Nisan 1926 tarihinde Bursa’da doğan Ali Muhittin Dinçsoy, hayatını ailesinden devraldığı 300 yıllık Paşa Çiftliği’ni korumaya adamıştı. 2009 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kalp ameliyatı olan Dinçsoy’u Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ziyaret etmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<