banner359

Adım adım doğayı keşfettiler

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yürüttüğü ‘adım Adım Doğa’ Yürüyüşüne Katılan Doğa Severler, Bu Kez Katırlı Dağlarının Güzelliklerini Keşfetme İmkâni Buldu.

24 Ekim 2019 Perşembe 13:39 2019-10-24 16:01:14
Adım adım doğayı keşfettiler

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü ‘Adım Adım Doğa’ yürüyüşüne katılan doğa severler, bu kez Katırlı dağlarının güzelliklerini keşfetme imkânı buldu.

Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü ile Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilciliği’nin ortak projesi olan Büyükşehir ile Adım Adım Doğa etkinliği Gemlik Katırlı dağlarında gerçekleştirildi. Gemlik’in Güvenli köyünden başlayan yürüyüş 13 kilometrelik bir güzergâhın ardından Gemlik’in Hamidiye köyünde son buldu. Doğa sporları ve doğa turizmini tanıtmak ve geliştirmek maksadıyla yapılan yürüyüşe Dağcılık Federasyonu Bursa il Temsilciliği’nin görevlendirdiği yürüyüş lideri rehberlik etti.

Son Güncelleme: 24.10.2019 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<