banner359

Adliyede Bayramlaşma

Bursa'da, yargı mensupları, bayram tatilinin sona ermesiyle başlayan ilk mesai gününde törenle bayramlaştı.Adalet sarayı girişinde düzenlenen bayramlaşma törenine Başsavcı Vekili Özcan Özsarıoğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu ’nun yeni başkanı Kenan Yumuşak, Bursa Baro Başk

02 Ağustos 2014 Cumartesi 13:17
Adliyede Bayramlaşma

Bursa'da, yargı mensupları, bayram tatilinin sona ermesiyle başlayan ilk mesai gününde törenle bayramlaştı.
Adalet sarayı girişinde düzenlenen bayramlaşma törenine Başsavcı Vekili Özcan Özsarıoğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu ’nun yeni başkanı Kenan Yumuşak, Bursa Baro Başkanı Ekrem Demiröz, hakim, savcı, avukat ve personeller katıldı. Birbirleriyle sohbet eden adliye mensupları, geçmiş bayramlarını tebrik etti. Yaz kararnamesiyle Bursa ’ya tayin olan yeni hakim ve savcılar da kokteyle katılarak, birlikte görev yapacakları meslektaşlarıyla sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
Adliyede Bayramlaşma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<