banner359

Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun:

Ak Parti Bursa İl Teşkilatı ’nın bayramlaşma programı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ’nde gerçekleştirildi. Burada konuşan Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, “Bugün Ramazan Bayramı ’nı kutluyoruz. 10 Ağustos ’ta İnşallah Recep Tayyip Erdoğan Bayramı ’n

31 Temmuz 2014 Perşembe 12:28
Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun:

Ak Parti Bursa İl Teşkilatı ’nın bayramlaşma programı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ’nde gerçekleştirildi. Burada konuşan Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, “Bugün Ramazan Bayramı ’nı kutluyoruz. 10 Ağustos ’ta İnşallah Recep Tayyip Erdoğan Bayramı ’nı kutlayacağız” dedi.
Ak Parti İl Başkanlığı ’nın bayramlaşma töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaklaşık iki bin partilinin katılımı ile Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ’nde gerçekleştirildi. Burada konuşan Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, “Bugün şükürler olsun ülkemizde, Bursamızda huzur ve güven çerisinde bayramlaşmamızı gerçekleştiriyoruz. Bunun kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Keşke tüm Müslümanların bayramı böyle olabilseydi.İslam coğrafyası maalesef bu Ramazan Bayramı ’na da buruk bir hüzün içinde giriyor. Bugünlerin, Müslümanların çilesine son veren günler olmasını Yüce Rabbim ’den niyaz ediyorum” açıklamasında bulundu.
Türkiye ’nin çok önemli bir seçimin arefesinde olduğunu belirten Torun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemiz son yıllarda çok önemli bir zihniyet değişimini gerçekleştirdi. Bu değişimin devamı için Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın milletimize Cumhurbaşkanı olarak hizmet edeceğini düşünüyorum. Bunun için teşkilatlar olarak çok çalışmak durumundayız. Önümüzde iki haftadan az bir zaman kaldı. Bugün Ramazan Bayramı ’nı kutluyoruz, İnşallah 10 Ağustos ’ta Recep Tayyip Erdoğan bayramını kutlayacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<