banner359

AK Parti Bursa İl Başkanı Salman görevine başladı

25 Ağustos 2017 Cuma 17:11
AK Parti Bursa İl Başkanı Salman görevine başladı

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından Bursa İl Başkanı olarak görevlendirilen Ayhan Salman, il başkanlığındaki ilk gününde görevine hızlı başladı.

İlk olarak kendisine tebriklerini ileten kurum ve kuruluş temsilcilerini ağırlayan Başkan Salman, daha sonra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve yönetim kurulunun olağan toplantılarına katılarak çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Salman, akşam saatlerinde İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta'nın da katılımları ile mevcut il yönetimi ile toplantıda bir araya geldi.

Başkan Salman, bu görevin üzerilerine yüklediği sorumlulukların farkında olarak çalışacaklarını söyledi. Salman, AK Parti'de görev değişimlerinin bir bayrak yarışı anlamına geldiğini belirterek, 'İnşallah hep birlikte bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağız' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<