banner359

Ak Parti Nilüfer İlçe Yönetimi Toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili İsmet Su, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle Türkiye ’nin demokratikleşme sürecinde çok önemli bir adım attığını söyledi.Milletvekili İsmet Su, AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı ’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katıld

22 Ağustos 2014 Cuma 16:24
Ak Parti Nilüfer İlçe Yönetimi Toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili İsmet Su, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle Türkiye ’nin demokratikleşme sürecinde çok önemli bir adım attığını söyledi.
Milletvekili İsmet Su, AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı ’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, cumhurbaşkanlığı seçimlerinden ve Türkiye ’nin 2023 hedeflerinden bahseden Su, “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimi ile Türkiye, çok önemli bir yola girmiştir. Milletin iradesi ile girilen bu kutlu yolda Nilüferli vatandaşlarımızın da değerli katkıları vardır. Nilüfer halkına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı ’na cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür eden Su, “Nilüfer İlçe Teşkilatı ’nın çalışmalarını bizzat görmüş olduğum için, tüm teşkilat üyelerimize cumhurbaşkanlığı seçimi sürecindeki yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, gerçekleşen seçimin Türkiye ’nin 2023 hedeflerine olumlu anlamda hizmet edeceğine inanıyorum” dedi.
AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı ’nın yenilenen kadrosuyla çok önemli projelere imza atacağını ifade eden İlçe Başkanı Celil Çolak ise, “Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde, her bir üyemiz Türkiye ’nin geleceği için canını dişine takmış ve çalışmıştır. Bu çalışma prensibi, ilçe teşkilatımızın yeni vizyonunu da ortaya koymaktadır. Bundan sonra her kesimin güvenini almaya odaklanmış bir anlayışla hareket edeceğiz. Bunun için gerektiği zaman vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya gelecek, onların fikir ve beklentilerini dinleyeceğiz. Genel merkezin ve il teşkilatımızın vizyonunu ilçemize yansıtacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<