banner359

Ak Parti Orhaneli İlçe Teşkilatı Bayramda…

AK Parti Orhaneli İlçe Teşkilatı bayramda evlerinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.Orhaneli'nin Fevzipaşa Mahallesinde oturan İsmet Bektaş'ı evinde ziyaret eden ilçe teşkilatı, acil şifalar dilerken Bektaş ailesi ile bir süre sohbet edip gönülleri

31 Temmuz 2014 Perşembe 21:38
Ak Parti Orhaneli İlçe Teşkilatı Bayramda…

AK Parti Orhaneli İlçe Teşkilatı bayramda evlerinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Orhaneli'nin Fevzipaşa Mahallesinde oturan İsmet Bektaş'ı evinde ziyaret eden ilçe teşkilatı, acil şifalar dilerken Bektaş ailesi ile bir süre sohbet edip gönüllerini fethetti. Hasta ziyaretinin sünnet olduğunu belirten AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ali Akyurt, "Rahatsızlığı nedeniyle evinde yatmakta olan ismet Bektaş'ı ziyaret ettik. İsmet amcanın sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi aldık. İlçe teşkilatı olarak vatandaşımızın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya çalışıyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<