banner359

Ak Parti’den Orman İşletme Müdürüne Ziyaret

Bursa ’nın Orhaneli ilçesinde, AK Parti teşkilatı, yeni göreve başlayan Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Orhaneli AK Parti İlçe Başkanı Ali Aykurt ve yönetim kurulu üyeleri, Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü ’ne getirilen Sadetti

15 Ağustos 2014 Cuma 14:00
Ak Parti’den Orman İşletme Müdürüne Ziyaret

Bursa ’nın Orhaneli ilçesinde, AK Parti teşkilatı, yeni göreve başlayan Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Orhaneli AK Parti İlçe Başkanı Ali Aykurt ve yönetim kurulu üyeleri, Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü ’ne getirilen Sadettin Özer ’i makamında ziyaret etti. Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirek, “2003, 2004 ve 2005 yıllarında da Orhaneli ’de görev yaptığımdan dolayı bölgeyi biliyorum. Bölge insanını ve orman sahalarını iyi tanıyorum. Bir yabancılık çekmeyeceğim. Kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olup dağ yöresine, Orhaneli halkına, devletimize hizmet etmek için çalışacağız” dedi.
İlçe Başkanı Aykurt da, ilçe teşkilatı olarak orman idaresiyle işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<