banner359

Ak Partili Gençler Gençlik Kolları Başkanını…

Ak Parti Bursa İl Gençlik Kolları, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu ’yu ağırladı.Genel başkan Zafer Çubukçu, Muradiye külliyesini ziyaret ettikten sonra Hamzabey mahallesinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin ard

11 Ağustos 2014 Pazartesi 15:11
Ak Partili Gençler Gençlik Kolları Başkanını…

Ak Parti Bursa İl Gençlik Kolları, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu ’yu ağırladı.
Genel başkan Zafer Çubukçu, Muradiye külliyesini ziyaret ettikten sonra Hamzabey mahallesinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin ardından Osmangazi ve Yıldırım ilçe gençlik kolları mensupları ile bir araya gelen başkan Çubukçu, “8 yıldır siyaset yapan birisi olarak Türkiye tarihinde arkamızdan gelen bir nesil dendiğini ilk defa görüyorum. Başbakanımız her genç dediğinde bizlerin omuzlarına biraz daha yük biniyor. Dolayısıyla daha fazla çalışmamız gerekiyor ve davamızı daha fazla insanlara ulaştırmamız gerekiyor. Bizler dünyanın en büyük gençlik teşkilatlarından biriyiz. Hepimizde bu duvarın tuğlalarından biriyiz. Bu duvarın en üstündeki tuğlası ile en altındaki tuğlası arasında hiçbir fark yok. Sadece pozisyonları farklı ama ikisinden birini çekersen o duvar yıkılır. Mevzuyu biz ve bizim gibi bu şekilde düşünenlerin sayısını artırmalıyız” diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen başkan Çubukçu, ’ ’İnanıyorum ki Türkiye Gençliği, maskelerin ardındaki karanlık yüzleri görecek, Türkiye ’nin birliğine, bayrağımızın itibarına, milletimizin dirliğine yönelik her türlü girişimi etkisiz hale getirecektir. 10 Ağustos işte bunun için çok önemlidir ’ ’ diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<