Aktarhüssam’da Hummalı Çalışma Sürüyor

Osmangazi Belediyesi ’nin Altıparmak semtine yaptığı Aktarhüssam Katlı Otoparkı ’nın yıl sonunda hizmete açılacağı bildirildi.Osmangazi Belediyesi ’nin trafik meselesine çözüm olacak en önemli projelerinden birisi olan Aktarhüssam Katlı Otoparkı ’nda çalışmalar büyük

01 Ağustos 2014 Cuma 20:00
Aktarhüssam’da Hummalı Çalışma Sürüyor

Osmangazi Belediyesi ’nin Altıparmak semtine yaptığı Aktarhüssam Katlı Otoparkı ’nın yıl sonunda hizmete açılacağı bildirildi.
Osmangazi Belediyesi ’nin trafik meselesine çözüm olacak en önemli projelerinden birisi olan Aktarhüssam Katlı Otoparkı ’nda çalışmalar büyük bir hızla sürüyor. 11 bin 551 metrekarelik alanda iki blok halinde inşa edilen toplam 347 araç kapasiteli otopark inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, “Aktarhüssam Katlı Otopark ’ı şehir merkezindeki otopark meselesini çözecek en önemli projelerden biri. İnşaat büyük bir hızla devam ediyor. Gayemiz bir an önce bitirmek. 347 araç kapasiteli otoparkımızdaki çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Bir aksilik olmazsa, inşallah yıl sonuna kadar tamamlayıp hizmete açacağız” dedi.
Başkan Mustafa Dündar, son yıllarda artan araç yoğunluğu ile birlikte trafik ve otopark sıkıntısının sadece Osmangazi ’nin değil, Bursa ’nın en büyük meselelerinden biri haline geldiğini söyledi. Geçen dönem çok büyük projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Geçen dönem verdiğimiz sözleri yerine getirmekle kalmayıp, hedeflerimizi ikiye katladık. Artık bu gibi projeler rutin birer hizmet haline geldi. Aktarhüssam Katlı Otoparkı da bu hizmetlerimizden birisi. Kamulaştırmalarla birlikte yaklaşık 7 milyon lira kaynak ayırdığımız Aktarhüssam Katlı Otoparkı, hem bölgenin otopark sorununun çözümüne katkı sağlayacak, hem de mahalle halkının nefes alacağı bir mekan, çocukların oyun oynayabilecekleri geniş ve düzenli bir alan ortaya çıkacak” diye konuştu.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<