banner359

Alinur Aktaş oyunu kullandı

24 Haziran 2018 Pazar 15:42
Alinur Aktaş oyunu kullandı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Seçimi için oyunu kullanırken, sonuçların Bursa ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eşi Sevinç Aktaş, oğlu Hilmi Aktaş ve kızı Sıla Aktaş ile birlikte Çekirge 1. Murat İlk ve Orta Okulu’na giderek 1055 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Okulda vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Aktaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oy kullanmaya ailece geldiklerini söyledi.

Seçim sürecini değerlendiren Başkan Aktaş, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bugün büyük bir heyecanla ve keyifle, hem yeni dönem için Cumhurbaşkanını, hem de yeni meclisin 600 milletvekilini belirlemek adına sandığa gidiyor. Seçimlerin Bursa’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Burası, demokrasinin tezahür ettiği yer. Sandıktan çıkana saygı duymak lazım. Herkes hür iradesiyle gidip oyunu veriyor. Seviyeli, güzel bir seçim dönemi oldu” diye konuştu.

“Söz milletin”

Başkan Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin ülkeye önemli kazanımları olduğunu belirterek, “Artık söz milletin. Sandıklar açıldıktan sonra nihai dönem ortaya çıkacak. Başkaları yapacaklarını söylüyor ama biz yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı söylüyoruz. İnanıyorum ve ümit ediyorum ki, bu millet buna karşılık verecektir. Milletimiz ne derse o olur” şeklinde konuştu.

Başkan Aktaş’a, okulda, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez de eşlik etti.

Oy vermeye ‘engel’ yok

Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nin engelli ve yaşlı vatandaşların da seçimde rahatlıkla oy kullanmalarını hedefleyen engelsiz ulaşım faaliyetini anlatarak, “Bursa’da, rahatça sandığa ulaşamayacak vatandaşlarımız için ekiplerimiz görev başında. Tüm ilçelerden, ALO 153 hattına bilgi verenler oy kullanacakları sandıklara bu sayede rahatlıkla ulaşabiliyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin engelsiz ulaşım hizmetinden gün boyu 200’ü aşkın vatandaş faydalandı. Büyükşehir Belediyesi, 3 adet lift sistemli rampalı engelli aracı, 17 kişilik katlanabilir tekerlekli sandalyelerin de taşınabildiği 1 adet minibüs ile Evde Bakım Hizmetleri’ne bağlı olarak çalışan 10 ambulans ve 10 binek araçla hizmet verirken, tüm araçlarda sağlık görevlileri de vatandaşların yanında yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi’ne başvuran 1942 doğumlu Cevriye Azman, Osmangazi İlçesi Çiftehavuzlar Mahallesi’ndeki evinden ambulans ile alınarak Remzi Zümrüt İlkokulu’na ulaşımı sağlandı. Oğlu Ahmet Azman’ın refakatinde okula gelip oyunu veren Cevriye Azman, okula rahatça ulaşıp oyunu kullanabildiği için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<