banner359

Alinur Aktaş'tan 2023 seçimleri değerlendirmesi

17 Haziran 2022 Cuma 15:41
Alinur Aktaş'tan 2023 seçimleri değerlendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 seçimlerini ilk turda kazanacağını söyledi.

Türkiye 2023 yılının haziran ayında yapılacak seçimlere hazırlanıyor.

AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın adayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

CHP'nin öncülüğünde kurulan Millet İttifakı ise seçimlere girecek adayını çok kısa bir süre kalmasına rağmen belirleyemedi. Partiler arasında ve parti içlerinde adaylık çekişmeleri var.

Gazeteci Adem Metan, YouTube kanalındaki "Peki Sonra?" programına bu hafta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı konuk aldı.

Yerelden genel siyasete birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Alinur Aktaş, 2023 seçimlerine ilişkin de değerlendirmeler yaptı.

Kapı kapı gezip heyecanımızı ortaya koyacağız
Adem Metan'ın "2023 seçimlerini nasıl değerlendiriyorsunuz" şeklindeki sorusuna yanıt veren Alinur Aktaş, şunları söyledi:

"2023, Cumhuriyet'in 100. yılı. 2023, 21 yılını iktidarda doldurmuş bir siyasi partinin seçimi. 2001 senesinde dönemin başbakan yardımcısı Hüsamettin Özkan'dı. Eğer bu ay 1,5 milyar dolar bize para gelmezse IMF'den işçi ve memur maaşlarını dağıtamayız dediğini bu millet biliyor.

Ben kapı kapı gezip bu heyecanımızı ortaya koyacağımızı ifade ediyorum. Cumhur İttifakı'nın bu konuda bir tereddütü yok.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<