banner359

Altepe gençlerle buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bayezıd Paşa Medresesi’nde gençlerle bir araya geldi.Başkan Recep Altepe, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilciliği tarafından Bayezıd Paşa Medresesi’nde düzenlenen söyleşiye...

25 Ocak 2017 Çarşamba 11:51
Altepe gençlerle buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bayezıd Paşa Medresesi’nde gençlerle bir araya geldi.

Başkan Recep Altepe, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilciliği tarafından Bayezıd Paşa Medresesi’nde düzenlenen söyleşiye konuk oldu. Altepe, “Ne kadar şükretsek az; böyle güzel bir şehirde ve ülkede yaşıyoruz, böyle büyük bir ecdadın torunlarıyız. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Ben çocukluğumdan beri hep koşturma halinde, sosyal hayatın içinde oldum. Çocuk yaşlarımdan beri büyükleri dinlemek, bu tür toplantılara gitmek ve orada büyüklerden bir şey öğrenebilmek, onların tavsiyelerini dinlemek benim için en büyük zevkti” dedi.

Recep Altepe, 9 yaşındayken Necip Fazıl’ın toplantılarına gittiğini belirterek, “Şimdi 58 yaşındayım, 49 senedir Bursa’da ne kadar önemli faaliyet varsa hep katılmaya çalıştım. Her zaman şunu gördüm, hep liderler çok çalışıyor, koşturuyor. Sorulduğu zaman anlatacak şeyimizin olması lazım. İnsanların önünü açmamız lazım. Bizler bugün varız, yarın yokuz, bir saat sonra ne olacağımız belli değil Buralara gelen insanlara iyi bir miras bırakmak, iyi hizmet göstermek ve bunu devam ettirmek lazım. Önde giden adamın hep koşması gerekiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<