banner359

Amerikalı Öğrenciler Bursa’yı Tanıyor

Türkçe öğrenmek için gelen Amerikalı lise öğrencileri, Bursa'nın tarihi ve kültürel mirasını tanıyor.ISE International Services in Education, NSLIY, ICES  ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu ile Bursa'ya gelen ABD'li öğrencileri, Türkçe öğrenmelerinin yanı s

04 Ağustos 2014 Pazartesi 15:09
Amerikalı Öğrenciler Bursa’yı Tanıyor

Türkçe öğrenmek için gelen Amerikalı lise öğrencileri, Bursa'nın tarihi ve kültürel mirasını tanıyor.
ISE International Services in Education, NSLIY, ICES  ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu ile Bursa'ya gelen ABD'li öğrencileri, Türkçe öğrenmelerinin yanı sıra, Türk aile yapısı ve kültürel mirası da tanıma fırsatı buluyor.
Amerikalı lise öğrencileri, şehrin tarihi yerlerini gezerek, Osmanlı imparatorluğundan günümüze Bursa ’yı tanıma fırsatı buldu.
14 Amerikalı öğrenci, Yeşil Camii, Yeşil Türbe, Bursa Kent Müzesi , Ulucami, Tophane, Osman Gazi, Orhan Gazi türbeleri , Karagöz Evi, İnkaya ve Cumalıkızık'ı gezdi. Öğrenciler, ayrıca Merinos Tekstil Müzesi, Buttim Tekstil ve Bilim Müzesi'ne gezdi. .
Gittikleri her yerde fotoğraf çeken öğrenciler Cumalıkızık meydanında kurulan pazardan reçel, marmelat gibi organik ürünler almayı ihmal etmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<