banner359

Anne Ve Kızını Öldüren Şüpheli İntihar Etti

Bursa’da anne ve kızını öldürdüğü iddia edilen şüpheli intihar etti.Olay, pazartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samanlı ile İsmetiye Mahalleri arasındaki ara yolda 2 kadın cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan 2 kadının...

02 Aralık 2015 Çarşamba 23:29
Anne Ve Kızını Öldüren Şüpheli İntihar Etti
Bursa’da anne ve kızını öldürdüğü iddia edilen şüpheli intihar etti.
Olay, pazartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samanlı ile İsmetiye Mahalleri arasındaki ara yolda 2 kadın cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan 2 kadının anne ve kızı olduğu belirlendi. Ardından jandarma tarafından kimlikleri belirlenen kadınların 42 yaşındaki Mükerrem Alemdağ ve 21 yaşındaki kızı Fadime Aytekin Demirkıran olduğu belirlendi. Bu iki cinayeti çözmek için jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.
ŞÜPHELİ OLARAK ARANIYORDU, İNTİHAR ETTİ
İki kadının kimlikleri belirlenmesinin ardından katil zanlısı olarak İrfan Ç. (55) aranmaya başlandı. 2 gündür bulunamayan İrfan Ç., merkez Yıldırım ilçesi Karadut Sokak’ta aracında intihar etmiş olarak bulundu. Yapılan incelemenin ardından İrfan Ç.’nin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<