banner359

Arazi Yolları Büyükşehir İle Güzelleşiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ’daki 17 ilçede arazi yollarına da el attıklarını söyledi.Bursa ’nın daha yaşanabilir bir il olması hedefiyle 17 ilçede de çalışmalarını hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, arazi yollarındaki düzenleme faaliyetleriyle

13 Ağustos 2014 Çarşamba 11:58
Arazi Yolları Büyükşehir İle Güzelleşiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ’daki 17 ilçede arazi yollarına da el attıklarını söyledi.
Bursa ’nın daha yaşanabilir bir il olması hedefiyle 17 ilçede de çalışmalarını hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, arazi yollarındaki düzenleme faaliyetleriyle vatandaşların yüzünü güldürüyor. İl merkezindeki hizmetlerini bütünşehir uygulamasıyla tüm ilçelere taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Güneybudaklar Mahallesi ’ndeki çalışmaları tamamlanan arazi yolunda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ’dan bölgedeki çalışmaların detayları hakkında bilgiler alan Başkan Altepe, yol çalışmalarının yeni dönemde hayata geçirilen en önemli uygulamalardan olduğunu söyledi.
Bursa ’daki 17 ilçenin ve bütün köylerinin ihtiyaçlarına çözüm olduklarını anlatan Başkan Altepe, “İlçelere ve köylere giden yollardaki sıkıntılar artık bitiyor. Yol çalışmalarımız Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleriyle ortaklaşa bir şekilde sürdürülüyor” dedi.
Başkan Altepe, bir yandan şehir içi ulaşımdaki normal yol çalışmaları sürerken diğer taraftan da köylerdeki arazi yollarının düzenlendiğini anlatarak, “Köylerdeki tarla yolları da artık Büyükşehir Belediyesi ve ilçe ekipleriyle birlikte tekrar düzenleniyor ve ulaşıma açılıyor. Özellikle köylerde çiftçilerin arazilerine rahat ulaşabilmeleri için tarla yollarında da özenle çalışıyoruz. Yollara stabilize malzemelerle de kaplama yapıyoruz. Uzun süre bozulmayacak şekilde yapıyoruz. Böylece çiftçilerin tarlalarına ulaşımı kolaylaşıyor. Yollar, iş makineleri ve traktörlerin yanı sıra diğer normal araçlar için de kullanılabilir hale geliyor. Güneybudaklar ’daki tarla yolları da düzenlendi” diye konuştu.
Güneybudaklar Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk, Başkan Altepe ’ye çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<