banner359

Avrupalı Sporcu Gençler Bursa’da

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Avrupa Gençlik Değişim Projesi kapsamında Bursa ’yı ziyaret eden gençlerle bir araya geldi.Karlık, Büyükşehir Belediyesi ’nin desteğiyle Prusa Gençlik Grubu tarafından yürütülen ‘Sporda Temiz Düzen ’ projesi çerçe

21 Ağustos 2014 Perşembe 15:47
Avrupalı Sporcu Gençler Bursa’da

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Avrupa Gençlik Değişim Projesi kapsamında Bursa ’yı ziyaret eden gençlerle bir araya geldi.
Karlık, Büyükşehir Belediyesi ’nin desteğiyle Prusa Gençlik Grubu tarafından yürütülen ‘Sporda Temiz Düzen ’ projesi çerçevesinde Bursa ’da ağırlanan gençlere, şehrin tarihi değerlerini, kültürel mirasını ve belediyenin faaliyetlerini anlattı. Sporda centilmenliğin önemine değinen Başkanvekili Karlık, “Bursa, bir tarih ve kültür başkenti, aynı zamanda da bir spor şehri. Büyükşehir Belediyesi, kentin her yanında hayata geçirdiği spor tesisleriyle Bursalıları ömür boyu spora teşvik ediyor. Bursa ’da faaliyet gösteren yaklaşık 180 amatör kulüp var ve 5 profesyonel takım ilimizi temsil ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün branşlara aynı ilgiyi gösteriyor ve kulüplerimize tesis ve malzeme desteği sağlıyoruz” diye konuştu.
Başkanvekili Karlık, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ’nün de yaklaşık 6 bin sporcuyla faaliyetlerini sürdürdüğünü, sporun barış ve dostluğa hizmet etmesi anlayışının Bursa ’da benimsendiğini kaydetti. Karlık, daha sonra da gençlere çeşitli hediyeler verdi.
Türkiye ’nin yanı sıra İtalya, İspanya ve Hırvatistan ’dan Bursa ’ya gelen yaklaşık 35 sporcu genç, Bursa ’yı çok beğendiklerini söyledi. Bursa ’da tarihi ve turistik mekanların yanı sıra çeşitli spor tesislerini de gezen heyet, Mavi Tur ’dan Uludağ gezisine kadar çeşitli faaliyetlere katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<