Başkan Aktaş dualarla işbaşı yaptı

03 Kasım 2017 Cuma 10:17
Başkan Aktaş dualarla işbaşı yaptı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni görevine Emirsultan’da dua ederek başladı ve ardından Osman Gazi ve Orhan Gazi türbelerini ziyaret etti. Başkan Aktaş, "Gece gündüz demeden büyük bir gayretle Bursa´yı ileri noktaya taşıyacağız. Çok çalışmaya, çok hesap kitap yapmaya ihtiyacımız var" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte sabah namazını Emirsultan Camisi´nde kılıp Emirsultan Hazretleri´nin Türbesi´nde dua ederek göreve başladı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başkan Aktaş, samimiyet ve gayretle canla başla çalışacaklarını kaydederek, "Bursa´yı daha ileri taşımaya, sorunları minimize etmek, sıfırlamak için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Bursa´nın en müstesna mekanlarından olan Emir Buhari´nin mekanında başlangıç veriyoruz. Rabbim bereketli güzel eylesin. Bursa özel müstesna bir şehir. Bu şehre hizmet etmek büyük onur. İnşallah göreceksiniz bu süreçte canla başla, heyecanla, gece gündüz demeden büyük bir gayretle Bursa´yı ileri noktaya taşımak için elimizden geleni göstereceğiz. Çok çalışmaya çok gayret etmeye ve çok hesap kitap yapmaya ihtiyacımız var. 8 vatan evladı dün hain terör saldırısıyla hakkın rahmetine kavuştu. Bu kardeşlerimizden birisi de Bursa Kestel´de ikamet ediyor. Bugün şehidimizi en güzel şekilde uğurlayacağız. Birlik beraberlik içindeyiz. Üzüntülü acılıyız, ama bu ülkeye olan bağlılığımız bu şehit haberleriyle bu şehit olaylarıyla daha da artıyor. Temennimiz ki birlik beraberliğimiz had safhada" diye konuştu.

banner380

Heyecanımızı anlatacağız
Başkan Alinur Aktaş, iş kaybı olmaması amacıyla tebrikleri önümüzdeki günlerde Merinos Kongre Kültür Merkezi´nde toplu olarak kabul edeceklerini ifade ederek, "Zamanını açıklayacağız. En geç bir hafta 10 gün içinde Merinos Kongre Kültür Merkezi´nde tebrikleri kabul edeceğiz. Bütün sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, dernekler, odalar orada onların tebriklerini kabul edeceğiz. Hep beraber kucaklaşacağız, derdimizi heyecanımızı anlatacağız. Bir seferde yapmış olmanın ümidi içindeyiz. Sorunlarımız sıkıntılarımız var, bir an evvel bertaraf etmemiz lazım. Bursa Türkiye ortalamasının üzerinde büyüyen bir şehir. 2 milyon 915 bin nüfusa hitap eden; ticaret, turizm, kültür şehri. Bursa´da Allah vergisi bir sürü özellik var. Bunları üst noktalara taşımak için planlamaları iyi yapmak lazım. Sistem meselesi bu. Sistem oturtup, bunun sağlıklı şekilde çalışmasını sağlayacağız. Biz sabahları İnegöl´de bereket sofraları yapardık. Sabah namazı, cuma buluşmaları, farklı zaman dilimindeki buluşmalarla derdimizi heyecanımızı her ortamda dile getireceğiz. Sorunların bertarafı için ekibimizin gerekirse revizyonlarla hızlı bir şekilde devam etmesi gerekiyor. Bunun planlamasını yapacağız" şeklinde konuştu. 
Başkan Aktaş, Emirsultan´da vatandaşlarla simit yiyip, çay içerek kahvaltı yaptı. Başkan Aktaş ve beraberindekiler daha sonra Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi ile Orhan Gazi türbelerine gelip, dua etti.

Anahtar Kelimeler:
BursaE-inegolAktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<