banner359

bayram Yapmayanlara Bayram Yaptıralım

MemurSen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Ramazan Bayramı nedeniyle tüm islam alemini tebrik etti. Coğrafyamız başta olmak üzere alemi islam ve insanlık için hakiki anlamda bir bayram ve sevince dönüşmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz diyen Numan Şeker, Ramazan ayının kul

30 Temmuz 2014 Çarşamba 14:06 2020-04-12 11:47:37
bayram Yapmayanlara Bayram Yaptıralım

MemurSen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Ramazan Bayramı nedeniyle tüm islam alemini tebrik etti. “Coğrafyamız başta olmak üzere alemi islam ve insanlık için hakiki anlamda bir bayram ve sevince dönüşmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz” diyen Numan Şeker, Ramazan ayının kulluk idrakini artırmak ve Allah ’a kul, resulüne ümmet olmak açısından son derece öğretici ve geliştirici bir ay olduğunu ifade etti.
Kutlanan bayramın gerçekte sabırla, zikir ve niyazla sürdürülen bir aydan kazanılan ecir ve sevabın sevinci olduğunu belirten Şeker, “Bayramlar, aynı dinin, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran ilahi armağanlardır” dedi.
ZULÜMLERE TAVIR ALMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR
İslam ülkemlerinde yaşanan acıların dinmesini dilediklerini belirten Numan Şeker, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Bayram yapamayanlara bayram yaptıralım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Başta Filistin, Suriye, Irak, Doğu Türkistan ve Myanmar olmak üzere dünyanın muhtelif yerlerinde zorda, darda ve sıkıntıda olan bütün kardeşlerimize dua edelim. Emperyalizm ve işbirlikçileri olan diktatörlerin hak ve hukuk tanımayan saldırılarına, baskı ve zulümlerine karşı tavır almak hepimizin görevidir. Topyekûn İslâm dünyasının içinden geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtulmasını dileyelim.”

Son Güncelleme: 12.04.2020 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<