banner359

Bayramda Traktörden Düşerek Öldü

Bursa ’nın Büyükorhan ilçesinde, yaşlı bir adam, kullandığı traktörün üstünden düşerek hayatını kaybetti.Edilen bilgiye göre olay, bayramın son günü ilçeye bağlı Durhasan köyünde çay mevkiinde meydana geldi. Bayramın son günü arkadaşı Yusuf Bayındır ile birlikte k

01 Ağustos 2014 Cuma 18:59
Bayramda Traktörden Düşerek Öldü

Bursa ’nın Büyükorhan ilçesinde, yaşlı bir adam, kullandığı traktörün üstünden düşerek hayatını kaybetti.
Edilen bilgiye göre olay, bayramın son günü ilçeye bağlı Durhasan köyünde çay mevkiinde meydana geldi. Bayramın son günü arkadaşı Yusuf Bayındır ile birlikte kendi kullandığı traktörle tarlaya giden 74 yaşındaki Osman Başar, dönüş yolunda dengesini kaybetti. Düşerek traktörün altında kalan Başar, ağır yaralandı. Kazadan sağ kurtulan Bayındır, hemen durumu köylülere haberi vererek yardım istedi. Ağır yaralı olarak önce Büyükorhan Devlet Hastanesi ’ne, ardından da Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ’ne sevk edilen Osman Başar kurtarılamadı. Savcılık kazayla ilgili soruşturma başlatırken, yaşlı adamın cesedi otopsiye kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<