banner359

Belediyecilikte Sınır Yok

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gemi, uçak, helikopter, teleferik gibi ulaşım sistemleri ile ulaşım başta olmak üzere belediyecilik dendiğinde akla ilk Bursa ’nın geldiğini belirterek, belediyecilikte sınır tanımadıklarını söyledi. Her köşesi ecdat emanetler

17 Temmuz 2014 Perşembe 15:38
Belediyecilikte Sınır Yok

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gemi, uçak, helikopter, teleferik gibi ulaşım sistemleri ile ulaşım başta olmak üzere belediyecilik dendiğinde akla ilk Bursa ’nın geldiğini belirterek, belediyecilikte sınır tanımadıklarını söyledi. Her köşesi ecdat emanetleriyle dolu olan Bursa ’ya hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu dile getiren Başkan Altepe, son 10 yılda yaptıkları çalışmalarla ecdat emanetlerini UNESCO Dünya Mirası Listesi ile dünya gündemine taşıdıklarını belirterek, bu başarıya katkı koyan tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve bağlı şirketlerin yöneticileri Atatürk Kongre Kültür Merkezi büyük terasta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Aynı zamanda son bir yılda emekli olan 149 personele veda yemeği niteliği de taşıyan iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının birlik, beraberlik ve coşku içinde geçmesi için gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını vurguladı.
Tüm kültürel değerlere sahip çıktıklarını ve bu değerlerin sadece Bursa ’da değil, Dünya ’nın farklı coğrafyalarında da en iyi şekilde yaşanmasına destek verdiklerini kaydeden Başkan Altepe, özellikle son 10 yılda Bursa ’da çok şey değiştiğini vurguladı. Her köşesi ecdat emanetleriyle dolu bir kente hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Bir tarafta Yıldırım ’dan diğer taraftan Çekirge ’ye kadar Sultan Külliyelerimiz, Hisar bölgemiz, Çarşı ve Hanlar bölgemiz ve Cumalıkızık, artık UNESCO Dünya Mirası Listesi ’ne girdi. Bu başarı sizlerin. Bu yolda emek sarf eden tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artık sırada Uludağ var, tarih başkenti İznik var, Trilye var. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.
"BELEDİYECİLİKTE SINIR YOK"
Bursa ’ya olan sevdalarını hizmetlerle en iyi şekilde gösterdiklerinin altını çizen Başkan Altepe, bugün belediyecilik dendiğinde Bursa ’nın akla gelen ilk şehir olduğunu belirtti. Birçok ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Altepe, “Gemilerimiz, uçaklarımız, helikopterimiz teleferiğimiz çalışıyor. Biz belediyecilikte sınır tanımıyoruz. Herkes bizi şaşkınlıkla izliyor. ‘Belediye bunları yapar mı? ’ diye. 6 ay sonra Bursa ’ya gelenler şehri tanıyamıyor. İnşallah Belediye binamız ve Büyükşehir tarihinin en büyük imalatı olan yeni stadyumumuz da yılsonuna kadar bitecek. Halkımız bu hizmetlere de bir an evvel tanışmış olacak. Ben tüm hizmetlerde emeği geçen, mesai mefhumu tanımadan çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Altepe, daha sonra emekli olan personeli teşekkür plaketlerini verdi.

Anahtar Kelimeler:
Belediyecilikte Sınır Yok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<