banner359

Benzin deposundaki uyuşturucuyu ’Alfa’ buldu

Bursa’da otomobilin yakıt deposuna saklanan 2 kilo esrarı narkotik köpeği ’Alfa’ buldu.Olay, merkez Osmangazi ilçesi Doburca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri,...

16 Aralık 2016 Cuma 09:38
Benzin deposundaki uyuşturucuyu ’Alfa’ buldu
Bursa’da otomobilin yakıt deposuna saklanan 2 kilo esrarı narkotik köpeği ’Alfa’ buldu.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Doburca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, doğu vilayetlerinden Bursa’ya uyuşturucu geleceği istihbaratı üzerine harekete geçti. Narkotik köpeği Alfa’nın da katıldığı operasyonda, ekipler içinde 2 şahsın bulunduğu 34 FC 1685 plakalı aracı bir süre takibe alarak Doburca’da durdu. Otomobilde arama yapan ekipler, Alfa’nın yardımı ile benzin deposuna saklanmış 2 kilo toz esrarı ele geçirdi. Araç içerisinde bulunan Yılmaz Y. (35) ve Yalçın E. (32) gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şahıs uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<